Food Vulnerability Assessment (FVA) og Mitigation Plan ifølge ASC-CoC V1.3
Kurset henvender sig primært til ASC-certificerede virksomheder, der ønsker større indsigt i hvad en FVA er, hvad skal den indeholde og hvilken værdi den har for jeres virksomhed. Kurset er også velegnet til virksomheder, der ønsker at blive ASC certificeret og ikke har tidligere erfaring med FVA.
Hvem skal deltage
Kurset henvender sig primært til ASC-certificerede virksomheder, der ønsker større indsigt i hvad en FVA er, hvad skal den indeholde og hvilken værdi den har for jeres virksomhed. Kurset er også velegnet til virksomheder, der ønsker at blive ASC certificeret og ikke har tidligere erfaring med FVA.
Kursusmål
Målet er at øge bevidstheden og opmærksomheden omkring områder med potentiel risiko for svindel i fisk og skaldyrs branchen. Deltagerne vil få praktisk erfaring med at lave en FVA samt en mitigation plan der er skræddersyet til deres virksomhed. Deltagerne vil desuden lære at identificere potencielle sårbarheder samt udarbejde strategier til forebyggelse af fødevaresvindel.
Dagsorden
- ASC-CoC krav / Hvad er FVA og Mitigation plan?
- Hvad er gevinsten?
- De mest almindelige risici i fiskeindustrien
- Eksempler fra RASFF
- Forskellige typer fødevaresvindel
- Forsyningskæde og fødevaresvindel
- Trin-for-trin guide til at udarbejde en FVA samt mitigation plan og gruppeaktiviteter
Startdato | Slutdato | Varighed | Lokation | |
---|---|---|---|---|
18 jun. 2025 | 18 jun. 2025 | 0.5 dag | Teams/Remote | Lukket |