Dette kursus giver en grundig indføring i HACCP, et ledelsessystem der håndterer fødevaresikkerhed gennem analyse og kontrol af biologiske, kemiske og fysiske farer – fra produktion, indkøb og håndtering af råvarer til fremstilling, distribution og forbrug af det færdige produkt.

Hvem skal deltage

Denne uddannelse er ideel for kvalitetsansvarlige, produktionsledere og andre nøglepersoner inden for fødevareindustrien, som ønsker at fordybe deres praktiske viden om HACCP.

Kursusmål

På kurset vil du opnå kundskaber indenfor: HACCP, Codex Alimentarius, Inddragelse af organisationen i arbejdet med HACCP og fødevaresikkerhed, Risikofaktoranalyse samt vurdering, Vurdering af CCP'er, OPRP'er samt CCP'er, Opbygning og vedligehold af en HACCP-plan samt introduktion til validering og verifikation af HACCP-planen foruden håndtering af afvigelser.

Vi vil desuden kigge ind i ISO22000 / FSSC22000 og drage relevante paralleller hertil.

Dagsorden

Dette kursus giver en grundig indføring i HACCP, et ledelsessystem der håndterer fødevaresikkerhed gennem analyse og kontrol af biologiske, kemiske og fysiske farer – fra produktion, indkøb og håndtering af råvarer til fremstilling, distribution og forbrug af det færdige produkt.

Prissætning

8900 DKK (ekskl. moms)

Lokation

Online

Varighed

2 dage

Dato

07 okt. 2025 - 08 okt. 2025

Tid: 9:00 AM - 16:00 PM

Lokation: Teams/Remote

Varighed: 2 dage

Pris: 8 900 DKK

Book nu

16 dec. 2025 - 17 dec. 2025

Tid: 9:00 AM - 16:00 PM

Lokation: Teams/Remote

Varighed: 2 dage

Pris: 8 900 DKK

Book nu
Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål?

Nästa tillfälle

07 okt. 2025 - 08 okt. 2025

Tid: 9:00 AM - 16:00 PM

Lokation: Teams/Remote

Varighed: 2 dage

Pris: 8 900 DKK

Book nu